HjerneForum

Dit medlemskab.

HjerneForum.

HjerneForum er startet af en kreds af forskere, behandlere og formidlere, som ønsker at gøre en fælles frivillig indsats for at informere omkring nye forskningsresultater, der fremkommer i dette område, og hvordan de evt. kan benyttes i behandlingen af hjernesygdomme.

Vi er ikke en klub for eksperter og ønsker alle interesserede som medlemmer. Vi vil løfte i flok og fremme nytænkning, forskning og oplysning til gavn for både raske og syge.

Tre gode grunde til at du skal blive medlem.

01

Som medlem i HjerneForum får man hvert år tilsendt et gratis eksemplar af den nyeste temabog. Er man tilmeldt som en gruppe bliver der tilsendt 5 eksemplarer.

02

Alle medlemmer kan komme gratis ind til udvalgte arrangementer. Har du / I et forslag til et event der kunne være interessant inden for hjerneforskning? Skriv det her!

03

Hver med til at støtte et godt formål og bliv en del af et fantastisk fællesskab inden for hjerneforskningen. Vi ønsker alle interesserede som medlemmer.

Nyeste udgivelse.

Hjernen og hukommelsen (2022)

Mennesket lever i en verden under konstant forandring. Vi træder ind i verden som forholdsvis ubeskrevne blade, og skal tilegne os viden om verden. For senere at kunne bruge denne viden i andre situationer, så skal den- på en eller anden vis- integreres i os. Dette er hukommelsens primære rolle. Selvom man kunne tro, at hukommelsen er ét samlet system, så består hukommelsen af en række forskellige processer.

I årets bog fra HjerneForum belyser en række eksperter forskellige aspekter ved den menneskelige hukommelse- både under normale omstændigheder og når hjernen fejler.

Bliv medlem.

Enkeltperson

Bliv medlem af HjerneForum og få tilsendt årets temabog gratis

195,00 kr.

Gruppe

Som gruppemedlem modtages 5 eksemplarer af årets temabog

400,00 kr.

Hold dig opdateret.

Indtast din e-mailadresse for at registrere dig til vores nyhedsbrev.

Menu

Tilmeld nyhedsbrev